Waterleiding lekkage in Lelystad?

Een lek in de waterleiding is uiterst vervelend. Of het nou komt doordat er slijtage is opgetreden, of dat u per ongeluk de leiding geraakt heeft tijdens het klussen. Onze loodgieters helpen u graag bij het repareren van het lek. Een lekkende waterleiding kan namelijk veel waterschade veroorzaken. Om dit te voorkomen, is het raadzaam direct hulp in te schakelen bij een waterleiding lekkage. De waterleidingen in uw huis worden elke dag veel gebruikt, daarom is een lekkage nooit helemaal te voorkomen. Een lek kan wel direct voor overlast zorgen. Trek daarom direct aan de bel en schakel een specialist in. In de regio Lelystad kunt u rekenen op de hulp van Vak Loodgieter.

Wat te doen bij een gesprongen waterleiding?

Wanneer uw waterleiding is gesprongen, kunt u ook zelf een aantal stappen ondernemen. Kijk eerst goed welke leiding is gesprongen en markeer vervolgens die plek. Sluit de hoofdkraan af, zo voorkomt u dat het water uit de leiding blijft stromen. U kunt daarna het kapotte stuk van de leiding verwijderen en zelf een nieuwe plaatsen. Natuurlijk kunt u ook de Vak Loodgieter inschakelen en regelen zij het herstel voor u.

Onze loodgieters zijn 24/7 bereikbaar

Het is belangrijk dat een lekkage aan de waterleiding direct wordt opgelost. De loodgieters van Vak Loodgieter zijn daarom 24/7 bereikbaar op 085 - 106 13 53. Zo kunt u altijd contact met ons opnemen en kunnen de loodgieters direct aan de slag. Heeft u nou last van een lekkage in de waterleiding in de omgeving van Lelystad? Wij van Vak Loodgieter staan voor u klaar!