Last van gaslekkage in Lelystad?

Bij een gaslekkage spreken we altijd over een spoedgeval, ondanks dat dit niet altijd direct gevaar op hoeft te leveren. Kom dus direct in actie als u een gaslek in huis vermoedt. Bij direct gevaar kunt u ook contact opnemen met 112. Wanneer er geen direct gevaar dreigt, is het wel handig om de volgende stappen te ondernemen:

  • Open de ramen en deuren in huis
  • Sluit de gaskraan af
  • Gebruik geen open vuur in huis
  • Schakel hulp in

Ruikt u gas? Of vermoedt u dat u een gaslekkage heeft? Neem dan contact op met Vak Loodgieter. Wij staan in de omgeving van Lelystad altijd voor u klaar!

Kom in actie bij gaslucht!

Een gaslek kan worden waargenomen na het doormeten de meterstand of bij het plaatsen van een slimme meter. Hier krijgen we veel telefoontjes over en dat is informatief om te vermelden. De gasleiding zal dan vervangen moeten worden. Het is belangrijk dat u dit direct laat doen. Een defecte gasleiding kan namelijk voor grote problemen zorgen. De loodgieters van Vak Loodgieter staan dag en nacht voor u klaar bij een gaslekkage. Ook andere werkzaamheden omtrent de gasleiding voeren wij graag voor u uit. Wilt u bijvoorbeeld een afspraak maken voor onderhoud, de gasleiding laten verleggen of de gasleiding laten afdoppen? Dan kunt u ons altijd bereiken op het nummer 085 - 106 13 53. Zowel bij gaslekkages als bij alle andere werkzaamheden omtrent uw gasleiding voor de meter helpen we u graag. Woont u in de omgeving van Lelystad? Dan kunt u rekenen op de hulp van de Vak Loodgieter!