Lekdetectie Lelystad

Heeft u te maken met een lekkage in uw woning maar heeft u geen idee waar deze vandaan komt? Dan biedt lekdetectie Lelystad de oplossing! Middels lekdetectie kunnen wij de lekkage vakkundig voor u opsporen zonder dat hier hak- en breekwerk voor nodig is. Wij werken hiervoor met de meest geavanceerde apparatuur, zodat wij iedere lekkage op kunnen sporen.

Lekdetectie Lelystad kosten

De kosten voor een lekdetectie komen vaak hoog over, maar in de meeste gevallen scheelt het u juist. Doordat wij gebruik maken geavanceerde apparatuur is het nodig hiervoor een bepaalde vergoeding te vragen, maar dit bedrag kunt u veelal vergoed krijgen vanuit de opstalverzekering. Wij raden u dan ook altijd aan om eerst even contact op te nemen met uw verzekeringsmaatschappij, zodat u weet of u de kosten vergoed krijgt en of u zelf een bedrijf in kunt schakelen of dat zij dit voor u doen. Wanneer de lekdetectie vanuit de verzekering vergoed wordt is deze dus gratis!
Ook wanneer lekdetectie Lelystad kosten niet vergoed worden kan dit goedkoper zijn dan alleen iemand in te schakelen om de lekkage te repareren. Doordat zij de precieze plek van de lekkage niet weten is hak- en breekwerk nodig, waardoor de schade vele malen groter wordt. U zit dan niet alleen met de kosten van de reparatie, maar ook met de kosten voor herstelwerkzaamheden. Hoe verder het zichtbare lek van het daadwerkelijke lek verwijderd is hoe hoger de kosten hiervoor zullen zijn. Daarnaast zit u ook nog eens met schade in uw woning.
Lekdetectie Lelystad voorkomt dit allemaal. Doordat wij de exacte locatie van de lekkage achterhalen zonder enige schade hoeven wij alleen op die plek aan de slag te gaan. De impact van het herstellen van de lekkage blijft zo minimaal en ook de kosten van een reparatie blijven hierdoor laag.

Lekdetectie Lelystad verzekerd

In veel gevallen wordt lekdetectie vergoed vanuit uw opstal- of woonhuisverzekering. Verzekeringsmaatschappijen werken met lekdetectiebedrijven samen omdat ze weten dat de lekkage definitief wordt verholpen terwijl de schade beperkt blijft. Om lekdetectie Lelystad vergoed te krijgen heeft uw verzekeraar een lekdetectierapport nodig. Dit rapport stellen wij voor u op nadat wij de lekdetectie hebben uitgevoerd. Hierop geven onder andere aan wat voor type lekkage het is en waar deze zich precies bevindt. Vervolgens kan deze ingediend worden bij de verzekering waarna u de kosten vergoed krijgt. Vanuit hier kunnen wij weer voor u aan de slag gaan om de lekkage te verhelpen.

Lekdetectie Lelystad inschakelen

Heeft u te maken met een lekkage vanuit de badkamer? Heeft u vochtplekken op het plafond of is de muur in de woonkamer nat en weet u niet waar de lekkage vandaan komt? Dan kunt u lekdetectie Lelystad inschakelen. Wij komen zo snel mogelijk bij u langs om de lekkage op te sporen. Bel direct voor het maken van een afspraak naar 085 - 106 13 53.