Lekkage toilet in Lelystad?

Wanneer u ziet dat het toilet lekt, dan is het raadzaam contact op te nemen met een specialist. Hoe eerder u een vakman inschakelt, des te sneller kan het probleem verholpen worden en zijn we in staat de schade te beperken. Een lekkage in het toilet is erg vervelend. Wij van Day2Start begrijpen dat als geen ander. Wij helpen u snel en vakkundig, zodat u snel weer gebruik kan maken van uw toilet! Een toilet lekkage kan verschillende oorzaken hebben. Wij kijken waar het probleem zich bevindt en zorgen voor een oplossing.
• Een lekkende stortbak
• Water langs de randen van uw wc
• Een lek in de watertoevoer

Lekkage toilet door verkeerde montage

Steeds last van dezelfde lekkage bij het toilet of ligt er ineens een grote plas water? Dan kan het zijn dat het toilet verkeerd gemonteerd is. Bij een zwevend toilet gebeurt dit vaker dan bij een staande toiletpot. Deze lekkage kan grote schade veroorzaken, ook al zie je dit niet direct. Laat uw toilet daarom altijd monteren door een vakman. In de omgeving van Lelystad kunt u hiervoor terecht bij Day2Start.

Hulp in de buurt!

Heeft u last van een toilet lekkage, dan kunt u bij ons terecht. De loodgieters van Day2Start staan 24/7 voor u klaar en zijn te bereiken op 036 - 207 80 25. Wij komen dan zo snel mogelijk naar u toe om het probleem te verhelpen. In Lelystad kunt u erop rekenen dat Day2Start voor u klaar staat bij een toilet lekkage.