Lekkage oplossen in Lelystad

Soms merkt u het meteen, bijvoorbeeld door vochtplekken op de muur of het plafond: u heeft te maken met lekkage. Dan moet er meteen actie worden ondernomen om de problemen te verhelpen. In andere gevallen is het niet zo eenvoudig om zelf vast te stellen of u met een lek kampt. Maar ook wanneer u twijfelt, raden we u aan om niet af te blijven wachten. Als er wel problemen zijn, worden die in de tussentijd namelijk alleen maar groter! Neem daarom het zekere voor het onzekere en haal er ook dan een vakman bij. In de regio Lelystad kunt u bij (een vermoeden van) lekkage altijd aankloppen bij onze medewerkers. Dankzij onze snelle en zorgvuldige service is de overlast dan vlug voorbij.

Hulp bij elk type lek

Of u nu met waterlekkage kampt of problemen heeft met een gasleiding, wij staan voor u klaar. We kunnen u onder meer bij de volgende locaties van lekkage van dienst zijn:

Bij ons kunt u rekenen op vlugge service. Voor dringende problemen, waar een lek zeker onder valt, kunt u ons namelijk dag en nacht inschakelen. Op het nummer 085 - 106 13 53 zijn we 24 uur per dag, 7 dagen per week en 52 weken per jaar bereikbaar. Voor eerste hulp bij lekkage in en om Lelystad klopt u bij ons aan!