Leidingwerk aanleggen in Lelystad

Goed aangelegd leidingwerk is het halve werk, want wanneer dit kwalitatief is aangelegd kan het veel toekomstige problemen voorkomen. Schakel daarom voor al uw leidingwerk een ervaren loodgieter in. In de regio Lelystad kunt u terecht bij Vak Loodgieter voor leidingwerk aanleggen en verleggen.

Gas- en waterleidingen kunt u met een gerust hart door onze vakmannen laten aanleggen. Wij werken volgens alle veiligheidsnormen en zorgen dan ook voor een deugdelijke aanleg van iedere leiding, zowel bij nieuwbouw als renovatie. Bel voor meer informatie of een afspraak naar 085 - 106 13 53 of vraag een offerte aan via het contactformulier.

Renovatie van uw leidingwerk

Gaat u een nieuwe woning bouwen? Of zit u op dit moment midden in een verbouwing en wilt u een nieuwe waterleiding aanleggen? Met onze jarenlange ervaring weten wij precies wat er nodig is om een nieuw leidingnetwerk goed aan te leggen. Bij bestaande leidingen sporen we vlug en vakkundig de zwakke plekken op.

Wij kunnen uw complete leidingwerk aanleggen voor onder andere uw badkamer en keuken, of we nu moeten werken vanuit het bestaande netwerk, of een geheel nieuw systeem aan moeten leggen. Wij leggen de leidingen en buizen zó aan, dat uw sanitair en keuken gemakkelijk kunnen worden gemonteerd. Ook voor een buitenkraan of afvoer aanleggen kunt u bij ons terecht. In Lelystad en omstreken kunt u op ons rekenen!