Gootsteen ontstoppen in Lelystad

Alles heeft u al geprobeerd. U heeft soda in de gootsteen gegooid, gevolgd door azijn en kokend water. U heeft de sifon losgehaald en vuil verwijderd. En u heeft een ontstopper ingezet. Was het allemaal tevergeefs, en kampt u nog steeds met een verstopping? Haal er dan een vakman bij. In de regio Lelystad kunt u hiervoor terecht bij onze specialisten. Wij kunnen de gootsteen in uw badkamer of keuken ontstoppen. We zorgen ervoor dat de verstopping vlug tot het verleden behoort!

Kies voor een professional

De gootsteen ontstoppen is in veel gevallen een relatief eenvoudige klus. Kleine verstoppingen zijn vaak zonder al te veel moeite zelf te verhelpen. In sommige gevallen blijkt het een stuk lastiger zijn en zijn de problemen hardnekkiger van aard. Waar huis-tuin-en-keukenmiddelen en producten van de doe-het-zelfzaak tekortschieten, heeft een professional gelukkig nog meer dingen tot zijn beschikking. Als loodgieter beschikken wij namelijk over geavanceerdere ontstoppingsmiddelen en -technieken. Daarmee kunnen we elke gootsteen ontstoppen, hoe groot de verstopping ook is.

Kampt u met zo’n vervelende verstopping en wilt u een snelle oplossing? Neem dan gerust contact met ons op. Bel ons op het telefoonnummer 085 - 106 13 53, of vul ons contactformulier in. We staan in Lelystad en omgeving voor u paraat!